Join the Håndlavet newsletter. Be the very first to know about our limited arrivals, receive special offers and more.

  Vibeke Rønsbo

  Vibeke Rønsbo (f. 1960)

  Vibeke Nørgaard Rønsbo bor i Odder i Østjylland. Hun har en Cand. Pæd. i Billedkunst og tog sin afgang fra Aarhus Kunstakademi i 2012. To år forinden debuterede hun på den Kunstnernes Sommerudstilling KS10.

  Hun betegner sig selv som billedkunstner og skulptør, og arbejder med en bred vifte af genrer og materialer, lige fra helt plane til tredimensionelle værker, installationer, performances og borgerinddragende samtidskunst projekter.

  Kunstneren er især optaget af fysiske og elektroniske spor af levet liv, sammenstødet mellem erindring og aktualitet, mellem fravær og nærvær, og arbejder meget med den kommenterende samtidskunst, som giver anledning til meningsudveksling og debat mennesker imellem. Her forsøger hun at skabe åbne kommentarer til vores samtid, som kan eksponere eksistentielle refleksioner om tid, erindring, væren, humanisme og bæredygtighed.

  Arkivet, samlingen, dokumentet og fundne/gemte objekter er ofte inspirationskilde og materiale i hendes arbejde.

  Med en baggrund som dansk- og billedkunstlærer, er hun også meget optaget af de æstetiske læreprocesser og har stor fokus på børns møde med kunsten.

  Vibeke Nørgaard Rønsbo har deltaget i flere land- og streetart-projeker, og hun er medlem af BKF, PRooK og Kunstnergruppen OK18.

  Kunstnerens hjemmeside

   

  Foto: Privat

  VÆRKER AF KUNSTNEREN

  X