Join the Håndlavet newsletter. Be the very first to know about our limited arrivals, receive special offers and more.

  Indlæser Begivenheder

  « Alle Begivenheder

  Gadeteater af Green Comedy Kitchen

  18. august 12 00 @ 18. august 12 00 - 18. august 12 30

  Søndag den 18. august fra kl. 12:00 til 12:30 får Varde besøg af Green Comedy Kitchen, bestående af Fairly Famous Family fra UK. Green Comedy Kitchen et gadeteater og en “walking act”. Her kommer de med et alternativ til hurtig og billig mad på gaden, hvis du også er en af dem, der viser hensyn til madspild!

   

  I en overdrevet fremstilling af den aktuelle opfordring til at stoppe madspild, præsenterer skuespillerne absurde løsninger, der skaber en humoristisk interaktion med publikum.
  Fra at servere gigantiske portioner, til at foreslå absurde måder at opbevare mad på, skaber de britiske skuespillere en festlig stemning, samtidig med at de sætter fokus på alvoren af fødevaresikkerhed og bæredygtighed.

  Gennem denne kreative tilgang får publikum mulighed for at grine, og samtidig reflektere over vigtigheden af at tackle sult og madspild. Forestillingen skaber en dialog om vores forbrugsvaner og den rolle, vi spiller i at skabe en mere retfærdig verden – uden hungersnød.

  Green Comedy Kitchen fungerer som en levende påmindelse om, at vi alle har en rolle at spille i at skabe et mere bæredygtigt fødevaresystem. Ved at udfordre vores tankegang og skabe et rum for humoristisk refleksion, inspirerer forestillingen til handling og bidrager til opfyldelsen af Verdensmål nr. 2 – STOP SULT.

  Forestillingen er en reference til det store maleri “Double Vision” af Ulrik Schiødt ved skaterbanen på Kulturspinderiet.

   

  Samme dag er der også Varde Å-Dag, og Det Gamle Rådhus på Torvet bliver angrebet af en kæmpe blæksprutte.

  Alle er velkomne til at kigge forbi.

   

  Arrangeret af: Kultur og Fritid i Varde Kommune i samarbejde med MIDT & VESTJYLLAND | Danmarks Internationale Gadeteaterfestival 2024

  Læs mere om arrangementet på: GREEN COMEDY KITCHEN | Danmarks Internationale Gadeteaterfestival 2024

   

  Sted: Varde Torv
  Aldersgruppe: +
  5 år
  Varighed: ca. 30 minutter

  Detaljer

  Dato:
  18. august 12 00
  Tidspunkt:
  18. august 12 00 - 18. august 12 30
  Begivenhed Kategorier:
  ,
  Hjemmeside:
  https://www.gadeteaterfestival.dk/green_comedy_kitchen.html

  Sted

  Torvet i Varde
  Torvet
  Varde, 6800 Danmark
  + Google Maps
  X