Join the Håndlavet newsletter. Be the very first to know about our limited arrivals, receive special offers and more.

  Keld Moseholm (f. 1936)

  Keld Moseholm er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi, samt Det fynske Kunstakademi, hvor han senere blev underviser.

  Hans skulpturer er repræsenteret i hele verden og kan blandt andet ses i Australien, Bulgarien, Norge, Sverige, Schweiz og Monaco, samt overalt i Danmark.

  Hele livet har han arbejdet med skulpturen som en udtryksform , der tager afsæt i livet selv. Gennem et vedvarende arbejde med menneskekroppen – hvad enten det er børn, unge, voksne eller gamle – har han om nogen formået at give menneskelivet et levende udtryk og en monumental skulpturel form.
  Det er det helt nære liv, der skildres, eftersom det er kunstnerens egen familie – børn og hustru – der er modeller for en lang række værker.

  I de seneste mange år har Keld Moseholm været optaget af en anden udtryksform med den lille runde mand. En mere ekspressiv tilgang til formen – ofte med et humoristisk anstrøg. Det er mere en arketypisk nogle gange surrealistisk menneskeskildring, som giver mulighed for at skildre forskellige grundtemaer i tilværelsen.

  Kunstneren har modtaget en række priser for sit kunstneriske arbejde, heriblandt hovedprisen ved skulpturudstillingen Sculpture by Sea i Sidney.

  Keld Moseholm er medlem af Den Fynske Forårsudstilling, Kunstnersamfundet og Billedkunstnernes Forbund.

  Kunstnerens hjemmeside

   

  Foto: Privat

  VÆRKER AF KUNSTNEREN

  X