Join the Håndlavet newsletter. Be the very first to know about our limited arrivals, receive special offers and more.

  Eduardo Relero

  Eduardo Relero er en argentinsk kunstner, der har praktiseret sin kunst igennem 30 år. Han startede sin kunstnerkarriere tilbage i 1990, hvor han forlod Argentina for at flytte til Rom. Her stiftede han bekendtskab med Street Art-genren, og blev gradvist mere og mere en del af de lokale gademalere. Det var også i Italien, at han mødte nogle af sin barndoms store idoler. De var i høj grad med til at inspirere ham til livsstilen som gadekunstner.

  Eduardo Releros italienske eventyr sluttede i 1996, hvor han flyttede til Spanien. Her fik han nemlig mulighed for at arbejde med nogle af de lidt mere traditionelle kunstarter.

  Det var også her, han stiftede bekendtskab med anarmorfose – en maleteknik, der benyttes til at skjule eller rette opmærksomheden på noget specifikt i kunstværket. Betragteren bliver tvunget igennem en optisk illusion, noget der snyder øjet, for at forstå formen og dechifrere budskabet. Det er det, der er kernen i 3D-malerkunsten.

  Denne fremstilling tog han for alvor til sig, og den blev hans måde at illustrere politiske og sociale situationer, hvor værket skal ses i en narrativ forstand, og ikke kun som en visuel effekt.

  Kunstnerens hjemmeside

  VÆRKER AF KUNSTNEREN

  X